fbpx

Dried Fruit @ Buahan Kering bakal menjadi makanan kesukaan seisi keluarga anda.

Dried Fruit atau Buahan Kering adalah buah-buahan sebenar yang dikeringkan menggunakan “vacum machine”. 

Uniknya Dried Fruit ini adalah ia tidak dicampurkan dengan sebarang bahan pengawet, perasa, pewarna dan lain-lain. 

Dried Fruit adalah 100% dari buah-buahan dan khasiatnya tidak berkurang seperti buah-buahan yang sebenar. 

Uniknya rasa Dried Fruit ini lebih lazat, kruncy semasa mengunyah dan ia cair di dalam mulut anda.

Dried Fruit mempunyai 2 jenis pilihan buah-buahan buat masa ini.
Ia sesuai untuk semua golongan tanpa mengira golongan peringkat umur dan jantina. 

Anda pasti sukakannya!

Khasiat dan Kebaikan Dried Fruit!

Saya pasti ramai masih tidak tahu apa khasiat & kebaikan makan Dried Fruit ni. Dibawah kami telah senaraikan kepada anda khasiat & kebaikan Dried Fruit ini.

Penuh dengan fiber. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah buang air besar seperti Sembelit.

Dapat membantu DIET dan tidak menggemukkan badan.

Tiada bahan pengawet, pewarna, gula tiruan. Semuanya adalah semulajadi!

Boleh dijadikan snek yang lazat, berkhasiat dan sesuai kepada semua golongan terutama kanak-kanak.

Boleh jadikan makanan ringan sekiranya anda jenis yang suka makan setiap masa.

Yang best! Dapat makan buah-buahan tanpa mengira musim seperti buah Durian kerana ia lebih tahan lama.

2 Jenis Buah Yang Dikeluarkan oleh Dried Fruit!

Anda penggemar Durian?
Durian King ini wajib dicuba!

Kami yakin anda tidak menyesal makan Dried Fruit Durian King ini.

Rasanya semestinya rasa Durian sebenar.

Tapi, lebih berlemak, lebih manis dan berkrim.

Hampir semua sukakan Mangga!
Lebih-lebih lagi yang manis, berlemak dan cair di mulut bila makan.

Dried Fruit Mangga dihasilkan untuk memenuhi permintaan ramai.

Rasanya berjaya memenuhi citarasa Mangga yang pasti penggemar Mangga tidak dapat lupakan.

Apa kata mereka yang dah try Dried Fruit?

Jom kita tengok feedback mereka yang pernah makan Dried Fruit ini.

Jadi, macam mana?
Dah tak sabar nak makan Dried Fruit Durian dan Mangga?

HARGA UNTUK 1 PACK untuk Dried Fruit Durian dan Mangga adalah:

RM22 sahaja!

*harga diatas tidak termasuk kos penghantaran

Walaupun anda beli beli banyak mana pun,
kos penghantaran adalah TETAP dan TIADA KOS TAMBAHAN.

Jadi, Lagi BANYAK Anda BELI, Lagi BANYAK Anda JIMAT!

ORDER SEKARANG DI BAWAH

Billing details

Your Products

Product
Quantity
Price
Freeze Dried DURIAN KING (Durian)1
RM22.00
Freeze Dried HARUM MANIS (Mangga)1
RM22.00

Your order

Product Subtotal
Freeze Dried DURIAN KING (Durian)  × 1 RM22.00
Freeze Dried HARUM MANIS (Mangga)  × 1 RM22.00
Subtotal RM44.00
Shipping
Total RM52.00
  • Bayar melalui FPX ( toyyibPay ) secara online seperti maybank2u, cimbclicks, bank islam dan sebagainya.

Sila pastikan maklumat yang diberi adalah betul dan benar. Jika ada kesilapan maklumat yang anda berikan, kami tidak akan bertanggungjawab .

Dried Fruit adalah produk makanan yang diuruskan oleh syarikat Asfad Food (KT0457518-W)
Copyright © 2020 

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...